Tofu cu curry, wasabi si legume

Printeaza

Tofu cu curry, wasabi si legume din: pasta miso, pasta wasabi, zahar, supa de legume, patrunjel, busuioc, tofu, ulei de floarea soarelui, mazare verde, ceapa verde, fasole verde si porumb.

 

Ingrediente:

  • 2 linguri pasta miso (optional)
  • 1 lingurita praf sau pasta wasabi
  • 1 lingurita cu varf de zahar
  • 200 ml supa limpede de legume
  • patrunjel proaspat, tocat, coditele pastrate
  • cateva frunze de busuioc
  • 2×160 g tofu marinata
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 250 g mazare verde, din conserva, scursa de lichid
  • o legatura ceapa verde, tocata
  • 200 g fasole verde, din conserva, scursa de lichid
  • 200 g porumb

 

Mod de preparare:

In tocătorul electric combină wasabi, zahărul, codiţele de pătrunjel şi busuioc, jumătate din frunzele de pătrunjel şi busuioc, supa de pui.

Prăjeşte tofu amestecând cu fasolea verde, mazărea şi porumbul în ulei 3-4 min.

Adaugă sosul şi lasă să fiarbă 2 min. la vasul de pe foc şi adaugă verdeaţa rămasă.

Tofu cu curry, wasabi si legume

Tofu_cu_curry_wasabi_si_legume

Pofta buna!

 

 

 

 

Tofu cu Legume la Tigaie

Tofu cu Legume la Tigaie din: tofu, ardei rosu, dovlecel, ceapa rosie, usturoi, ciuperci, sos de soia, ulei de susan, sare, piper, paprika, seminte de susan si coriandru. Această rețetă vegană de tofu cu legume la tigaie este perfectă pentru cei care caută o opțiune sănătoasă, plină de arome și ușor de preparat. Este ideală […]

Tofu cu Ghimbir și Sos de Soia

Tofu cu Ghimbir și Sos de Soia din: tofu, ulei de susan, sos de soia, ghimbir, ceapa verde, usturoi, otet de orez, sare, piper, seminte de susan,frunze de coriandru. Această rețetă este inspirată din bucătăria asiatică, unde tofu-ul este o sursă populară de proteine pentru dieta vegetariană și vegană. Ghimbirul și sosul de soia adaugă […]

Mapo Tofu Autentic: Istorie si Reteta Originala – Savoarea Tradițională în Bucătăria Ta

Mapo Tofu Autentic: Istorie si Reteta Originala – Savoarea Tradițională în Bucătăria Ta. Mapo Tofu este un renumit preparat din bucătăria Sichuan, China, cunoscut pentru gustul său intens și picant. Istoria acestui fel de mâncare este fascinantă și se întinde pe mai multe decenii. Originile Mapo Tofu sunt adesea atribuite unei femei din Chengdu, capitala […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.