Tofu cu legume, busuioc si menta

Printeaza

Tofu cu legume, busuioc si menta din: tofu, ardei rosu, rosii, morcovi, mazare, spanac, ulei de masline, sos de soia, piper, cimbru, busuioc, menta.

Ingrediente:Tofu cu legume, busuioc si menta

  • 500 g tofu
  • 1 ardei roşu
  • 3 roşii
  • 2 morcovi
  • 200 g mazăre
  • 500 g spanac
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 3 linguri sos de soia
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • mentă

Mod de preparare:

Tai legumele felii, iar brânza o tai cuburi. încingi ule­iul într-o tigaie mai mare şi căleşti legumele.

Mai în­tâi pui ardeiul timp de 2 minute, apoi moroovii timp de 3 minute, urmează mazărea, spanacul şi roşiile şi mai laşi 5-6 minute pe foc.

Adaugi apoi tofu şi sosul de’soia. Nu este ne­cesară sare suplimentară, sosul de soia este destul de sărat.

Mai laşi pe foc 2-3 minute, adăugând şi condimen­tele, apoi serveşti preparatul cu o garnitură de orez sau cartofi natur.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.