Tofu cu legume, busuioc si menta
PrinteazaTofu cu legume, busuioc si menta din: tofu, ardei rosu, rosii, morcovi, mazare, spanac, ulei de masline, sos de soia, piper, cimbru, busuioc, menta.
Ingrediente:
- 500 g tofu
- 1 ardei roşu
- 3 roşii
- 2 morcovi
- 200 g mazăre
- 500 g spanac
- 3 linguri ulei de măsline
- 3 linguri sos de soia
- piper
- cimbru
- busuioc
- mentă
Mod de preparare:
Tai legumele felii, iar brânza o tai cuburi. încingi uleiul într-o tigaie mai mare şi căleşti legumele.
Mai întâi pui ardeiul timp de 2 minute, apoi moroovii timp de 3 minute, urmează mazărea, spanacul şi roşiile şi mai laşi 5-6 minute pe foc.
Adaugi apoi tofu şi sosul de’soia. Nu este necesară sare suplimentară, sosul de soia este destul de sărat.
Mai laşi pe foc 2-3 minute, adăugând şi condimentele, apoi serveşti preparatul cu o garnitură de orez sau cartofi natur.
Pofta buna!