Tofu prajit cu arpacas

Printeaza

Tofu prajit cu arpacas din: arpacas, tofu, morcovi, ceapa verde, sparanghel, ulei, usturoi, ceapa, boia.

Ingrediente:Tofu_prajit_cu_arpacas

  • 250 g arpacaş
  • 300 g tofu
  • 2 morcovi
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 2-3 tije de sparanghel
  • 2 linguri de ulei
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 ceapă mică
  • 1/2 lingură de boia
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală arpacaşul în câteva ape, alternând caldă cu rece. Pune-l într-o oală, toarnă doi litri de apă clocotită şi lasă la foc domol până când o absoarbe pe toată.

Presează bucata de tofu pentru a îndepărta excesul de apă, apoi tai-o în cubuleţe şi dă-o prin boia. Separat, încinge uleiul şi rumeneşte bucăţile de tofu pe toate părţile.

Scoate-le într-o farfurie. în aceeaşi tigaie, căleşte ceapa tocată mărunt şi usturoiul zdrobit, adaugă morcovul tăiat bastonaşe şi sparanghelul rondele. Nu le ţine mai mult de un minut, ca legumele să rămână ferme.

Serveşte arpacaşul cu legume şi tofu prăjit.

Tofu prajit cu arpacas

Tofu_prajit_cu_arpacas

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.