Rosii umplute cu varfuri de sparanghel din: rosii, sparanghel, untdelemn, zeama de lamaie, marar, patrunjel, sare. Ingrediente: 6 roşii potrivite 2 legături sparanghel o lingură untdelemn zeama de la o lămâie o legătură de mărar o legătură pătrunjel sare după gust Mod de preparare: Roşiile se spală, li se taie căpăcellul, se scobesc de […]
Tomate umplute cu peste
PrinteazaGoleste pătlăgeaua roşie, presară înăuntru sare şi piper. Apoi adaugă un amestec de: 175 g de ton în untdelemn, ceapă, pătrunjel, tarhon, ouă răscoapte şi tocate, două sardele (anchois) pisate în piuliţă.
Amestecă bine totul cu două linguri de sos maioneză. Să fie bine piperat. Se serveşte foarte rece.
Tomate umplute cu peste
Pofta buna!
poate iti place si:
Rosii umplute cu salata de vinete cu ceapa
Rosii umplute cu salata de vinete cu ceapa din: rosii, salata de vinete. Ingrediente: 6 roşii potrivite ca mărime 10 linguri salată de vinete (vezi reţeta) Mod de preparare: Roşiile se spală, li se taie căpăcelul, li se scoate miezul şi apoi se umplu cu salată de vinete. Pofta buna!
Rosii umplute cu ficatei si patrunjel
Rosii umplute cu ficatei si patrunjel din: rosii, ficatei, oua, ceapa, faina, sare, paine, lapte, piper, patrunjel, dovlecel, bulion. Ingrediente: 10 roşii de dimensiune mijlocie 200 g ficăţei de pui 2 ouă 1 ceapă făină sare 1 felie de pâine 50 ml lapte piper 2-3 linguri ulei 1 legătură pătrunjel opţional, 1/2 dovlecel 2-3 linguri […]
Rosii umplute cu carne de oaie
Rosii umplute cu carne de oaie din: rosii, carne, ceapa, orez, usturoi, coriandru, ou, sare, piper. Ingrediente: 12 roşii mari 200 g carne de oaie 1 ceapă tăiată mărunt 4 linguri de orez fiert 1 căţel de usturoi, zdrobit 30 g coriandru verde 1 ou bătut sare piper Mod de preparare: Tăiaţi roşiile, scoateţi […]
Pofta buna!