Ton in aluat

Printeaza

Ton in aluat din: faina, praf de copt, sare, zahar, ulei, lapte, branza cheddar, ton, oua fierte, ceapa, maioneza, piper, patrunjel.

Ingrediente pentru aluat: Ton_in_aluat

  • 500 g (2 căni) cu făină
  • 10 g (2 linguriţe) cu praf de copt
  • 2 g (1/2 linguriţă) cu sare
  • 5 g zahăr
  • 125 ml ulei
  • 125 ml lapte
  • 125 g brânză cheddar, rasă

Ingrediente pentru umplutura:

  • 1 conservă (175 g) ton, scursă
  • 2 ouă fierte, rase
  • 1 ceapă mică, rasă
  • 30 g (2 linguri) maioneză
  • sare şi piper
  • 30 g (2 linguri) pătrunjel proaspăt, tocat

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 180°C.

Pentru aluat, cerne împreună ingredientele uscate. Bate uleiul şi laptele împreună şi adaugă-le în făină. Adaugă brânza şi frământă pentru a forma un aluat.

Pentru umplutură, amestecă toate ingredientele.

Intinde aluatul pe o suprafaţă de lucru presărată cu făină şi întinde umplutura deasupra. Rulează aluatul şi taie-l în cercuri de 2 cm grosime.

Aranjează cerculeţele într-o tavă tapetată şi coace-le timp de 20 de minute sau până când s-au copt suficient.

Serveşte-le fierbinţi, cu salată.

Ton in aluat

Ton_in_aluat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.