Ton cu crusta de susan
PrinteazaTon cu crusta de susan din: miere, ghimbir, seminte de susan, medalion de ton, ulei de floarea soarelui.
Poate te intereseaza si:
- 2 linguri miere
- 25 g ghimbir proaspat, razuit
- 4 linguri seminte de susan
- 2×250 g medalion de ton, la temperatura camerei
- 1 lingura ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Combină mierea şi ghimbirul într-o farfurie largă. Pe altă farfurie presară seminţele de susan. Dă peştele prin amestecul de miere şi apoi prin susan. Incinge uleiul într-un vas neaderent la foc potrivit.
Prăjeşte peştele 2 min, apoi întoarce şi continuă să ţii pe foc 2 min dacă vrei să obţii peştele bine pătruns sau mai puţin, dacă vrei ca peştele să fie în sânge.
Lasă să stea câteva minute pe platoul cald şi serveşte tăiat felii subţiri.
Ton cu crusta de susan
Pofta buna!
Incoming search terms:
- retete ton proaspat
Asta-i ton rosu, tonul rosu costa o gramada de bani