Ton cu crusta de susan

Printeaza

Ton cu crusta de susan din: miere, ghimbir, seminte de susan, medalion de ton, ulei de floarea soarelui.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Ton_cu_crusta_de_susan

  • 2 linguri miere
  • 25 g ghimbir proaspat, razuit
  • 4 linguri seminte de susan
  • 2×250 g medalion de ton, la temperatura camerei
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui

 

Mod de preparare:

Combină mierea şi ghimbirul într-o farfurie largă. Pe altă farfurie presară seminţele de susan. Dă peştele prin amestecul de miere şi apoi prin susan. Incinge uleiul într-un vas neaderent la foc potrivit.

Prăjeşte peştele 2 min, apoi întoarce şi continuă să ţii pe foc 2 min dacă vrei să obţii peştele bine pătruns sau mai puţin, dacă vrei ca peştele să fie în sânge.

Lasă să stea câteva minute pe platoul cald şi serveşte tăiat felii subţiri.

Ton cu crusta de susan

Ton_cu_crusta_de_susan

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • retete ton proaspat

1 comentariu

  1. Asta-i ton rosu, tonul rosu costa o gramada de bani

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.