Ton cu ardei copţi

Printeaza

Ton cu ardei copţi

Ingrediente:Ton cu ardei copţi

  • 4fileuri de ton
  • 11 apă
  • l lămâie
  • 6 linguri ulei de măsline
  • 8 ardei kapia
  • 12 măsline
  • 1linguriţă oţet
  • sare
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se pun fileurile de ton în apa în care s-a stors 1 lămâie. După 15 minute, se scot bucăţile de peşte, se şterg şi se ung cu ulei, apoi se presară cu sare şi piper.

Se pun într-un vas şi se ţin la rece 20 de minute. Se coc ar­deii pe grătar sau la cuptor, intorcându-i pe toate părţile.

Se acoperă cu un strat de sare, apoi cu o folie de plastic. Se lasă 15 minute, după care se curăţă de pieliţe.

Se rup în fâşii, se pun într-un castron şi se stro­pesc cu ulei şi oţet.

Se prăjesc fileurile pe grătarul încins. Se servesc fierbinţi, alături de ar­deii copţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.