Ton cu susan

Printeaza

Ton cu susan din: sos de soia, ulei de susan, lamaie, ardei, file de ton, seminte de susan, ceapa, coriandru, castravete.

Ingrediente:Ton cu susan

  • 2 linguri de sos de soia
  • 1 linguriţă ulei de susan
  • sucul de la 1 lămâie
  • 1 ardei iute
  • 2 fileuri de ton
  • 2 linguri seminţe de susan
  • 4 cepe verzi
  • 1 mână frunze de coriandru
  • 1/3 castravete

 

Mod de preparare:

Se prepară un sos amestecând 2 linguri de sos de soia, 1 linguriţă ulei de susan, sucul de la 1 lămâie şi 1 ardei iute tocat mărunt.

Se prăjesc 2 fileuri de ton într-o tigaie încinsă câte 20 de secunde pe fiecare parte, apoi se tăvălesc prin 2 linguri seminţe de susan prăjite şi se lasă deoparte 5 minute.

Se adaugă 4 cepe verzi tocate, 1 mână frunze de coriandru şi 1/3 castravete, fără seminţe şi tăiat în fâşii. Se taie fileurile în fâşii. Se servesc cu salată, alături de un castron cu sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.