Ton fript cu topping de mango

Printeaza

Ton fript cu topping de mango din: ton, ulei de masline, zeama de lamaie, usturoi, piper, mango, ardei gras, ceapa verde, patrunjel, zeama de lime, piper rosu, miere.

Ingrediente:Ton_fript_cu_topping_de_mango

  • 6 felii de ton
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1/2 lamaie (zeama)
  • 1 catel de usturoi, bine zdrobit
  • 1 lingurita piper proaspat macinat
  • topping de mango:
  • 1 mango
  • 1 lingurita ulei de masline extravirgin
  • 1/2 ardei gras galben sau rosu
  • 2 fire ceapa verde (sau 1 ceapa rosie, mica)
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lime (zeama)
  • 1/4 lingurita sare
  • piper rosu, macinat mare
  • 1 lingurita miere

 

Mod de preparare:

Pregătiţi toppingul. Cojiţi fructul de mango, scoateţi sâmburele, tocaţi pulpa cubuleţe. Tocaţi la fel ceapa şi ardeiul. Amestecaţi cu restul ingredientelor, adăugaţi sare, piper şi miere după gust. Amestecaţi uleiul, zeama de la 1/2 de lămâie, usturoiul zdrobit, piperul şi sare după gust.

Ungeţi bucăţile de peşte cu acest amestec. Frigeţi-le întregi sau pe frigărui, tăiate cuburi. Serviţi imediat cu toppingul de mango.

Ton fript cu topping de mango

Ton_fript_cu_topping_de_mango

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.