Ton fript cu topping de mango
PrinteazaTon fript cu topping de mango din: ton, ulei de masline, zeama de lamaie, usturoi, piper, mango, ardei gras, ceapa verde, patrunjel, zeama de lime, piper rosu, miere.
- 6 felii de ton
- 3 linguri ulei de masline
- 1/2 lamaie (zeama)
- 1 catel de usturoi, bine zdrobit
- 1 lingurita piper proaspat macinat
- topping de mango:
- 1 mango
- 1 lingurita ulei de masline extravirgin
- 1/2 ardei gras galben sau rosu
- 2 fire ceapa verde (sau 1 ceapa rosie, mica)
- 1 lingura patrunjel tocat
- 1 lime (zeama)
- 1/4 lingurita sare
- piper rosu, macinat mare
- 1 lingurita miere
Mod de preparare:
Pregătiţi toppingul. Cojiţi fructul de mango, scoateţi sâmburele, tocaţi pulpa cubuleţe. Tocaţi la fel ceapa şi ardeiul. Amestecaţi cu restul ingredientelor, adăugaţi sare, piper şi miere după gust. Amestecaţi uleiul, zeama de la 1/2 de lămâie, usturoiul zdrobit, piperul şi sare după gust.
Ungeţi bucăţile de peşte cu acest amestec. Frigeţi-le întregi sau pe frigărui, tăiate cuburi. Serviţi imediat cu toppingul de mango.
Ton fript cu topping de mango
Pofta buna!