Ton fript cu mango

Printeaza

Ton fript cu mango din: ton, ulei, lamaie, usturoi, piper, mango, ulei, ardei, ceapa, patrunjel, lime, sare.

Ingrediente:

  • 6 felii de ton
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1/2 lămâie (zeama)
  • 1 căţel de usturoi, bine zdrobit
  • 1 linguriţă piper proaspăt măcinat

Topping de mango:

  • 1 mango
  • 1 linguriţă ulei de măsline extravirgin
  • 1/2 ardei gras galben sau roşu
  • 2 fire ceapă verde (sau 1 ceapă roşie, mică)
  • 1 lingură pătrunjel tocat
  • 1 lime (zeama)
  • 1/4 linguriţă sare
  • piper roşu, măcinat mare
  • 1 linguriţă miere

 

Mod de preparare Ton fript cu mango:

Pregătiţi toppingul. Cojiţi fructul de mango, scoateţi sâmburele, tocaţi pulpa cubuleţe.

Tocaţi la fel ceapa şi ardeiul. Amestecaţi cu restul ingredientelor, adăugaţi sare, piper şi miere după gust.

Amestecaţi uleiul, zeama de la 1/2 de lămâie, usturoiul zdrobit, piperul şi sare după gust.

Ungeţi bucăţile de peşte cu acest amestec.

Frigeţi-le întregi sau pe frigărui, tăiate cuburi.

Serviţi imediat cu toppingul de mango.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.