Ton la gratar cu vinegreta din: miez de pastaie de vanilie, suc de portocale, sirop de artar, sare, piper, boia, ulei de nuci, rosii, ceapa rosie, salata verde, steakuri de ton, ulei de floarea soarelui.
Ingrediente:
miezul de la 1/2 pastaie de vanilie
300 ml suc de portocale
1 lingura sirop de artar
sare
piper
boia
4 linguri ulei de nuci
500 g rosii
1 ceapa rosie
200 g salata verde
4 steakuri de ton (a 150 g)
2 linguri ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Se amestecă vanilia cu suc şi se dă în clocot 10 min. Se lasă să se răcească, apoi se adaugă sirop, sare, piper şi boia.
Se înglobează cu telul uleiul de nuci. Se amestecă roşiile, ceapa şi salata verde.
Se unge tonul cu ulei şi se frige pe grătar 2-3 min. pe fiecare parte. Se serveşte cu salată.
Ton la gratar cu chili din: ton, chimen, chili, suc de limeta, ulei, sare, piper, ceapa, rosii, avocado, ardei iute, coriandru, menta, zahar, sos de peste. Ingrediente: 4 bucati de ton 1 lingurita semințe de chimen, prăjite si zdrobite 1 lingurita chili sucul de la 1 limeta 2-4 linguri ulei de masline sare și piper […]
Ton rosu la gratar din: ton, sos de soia, miere, susan, unt, sare, piper. Ingrediente: 4 felii ton 4 linguri sos soia 3 linguri miere 4 linguri susan amestecat cu seminţe de in 30 g unt sare piper Mod de preparare: Se amestecă sosul de soia cu mierea, sarea şi piperul. Se ung bucăţile […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.