Ton Hawaian

Printeaza

Ton Hawaian din: suc de portocale, suc de grapefruit, sos de soia, suc de lamaie, ceapa, ton, felii de portocale, lamaie, lime, grapefruit, nuci, ghimbir, ulei de susan, sare si piper.

Ingrediente:Ton_Hawaian

  • 1 ceasca suc de portocale
  • 1/2 ceasca suc de grapefruit
  • 1 ceasca sos de soia
  • 1/2 ceasca de suc de lamaie
  • 2 linguri de ceapa taiata cubulete subtiri
  • 500 g ton proaspat taiat cuburi
  • felii de portocala
  • lamaie
  • lime
  • grapefruit
  • nuci
  • 2 linguri de ghimbir proaspat taiat cuburi mici
  • 1 lingura ulei de susan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, puneţi sucurile de fructe cu sosul de soia, ceapa şi ghimbirul. Adăugaţi tonul crud şi lăsaţi-l la marinat 2 ore. Scoateţi carnea, o ţineţi puţin în tigaie, fără ulei şi alte adaosuri. Apoi bucăţelele de peşte se pun pe un platou, se adaugă ceapă verde tăiată fin, felii de  portocală, lime, grepfrut, lămâie, ulei de susan si seminţe de 2 susan.

La final, se condimentează cu sare şi piper. Se ornează cu frunze de salată sau orice altă frunză verde preferaţi.

Ton Hawaian

Ton_Hawaian

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.