Ton in crusta de susan si ghimbir
PrinteazaTon in crusta de susan si ghimbir din: miere, ghimbir, seminte de susan, medalion de ton, ulei.
- 2 linguri miere
- 25 g ghimbir proaspat, razuit
- 4 linguri seminte de susan
- 2×250 g medalion de ton
- 1 lingura ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Combină mierea şi ghimbirul într-o farfurie largă. Pe altă farfurie presară seminţele de susan. Dă peştele prin amestecul de miere şi apoi prin susan. Incinge uleiul într-un vas neaderent la foc potrivit.
Prăjeşte peştele 2 minute, apoi întoarce şi continuă să ţii pe foc 2 minute dacă vrei să obţii peştele bine pătruns sau mai puţin, dacă vrei ca peştele să fie în sânge.
Lasă să stea câteva minute pe platoul cald şi serveşte tăiat felii subţiri.
Pofta buna!