Ton in sos de iaurt picant
PrinteazaTon in sos de iaurt picant
- file de ton 6 portii
- 250 ml iaurt
- 200 ml lapte de cocos
- 1/2 lamaie
- 10 g curry
- 10 g enibahar pulbere
- 10 frunze de busuioc
- 5 catei de usturoi
- 10 g sare
- 1 lingura de ulei
- 5 g sofran
- 1 legatura de marar
- 25 g coniac
Mod de preparare:
Fileul de peste se usuca bine intr-un prosop sau hirtie de bucatarie.Uleiul se pune intr-un bol peste care se pune usturoiul bine pisat, mararul taiat foarte marunt si zeama de la lamiie.
Se amesteca pina ce compozitia devine omogena, apoi se pun toate celelalte ingrediente si se amesteca in continuare pina face un pic de spuma.
Se pun fileurile in aceasta pasta si se lasa la rece circa 5 ore.
Se serveste cu multe legume crude, asezate pe platou in jurul pestelui.
Pofta buna!