Ton la gratar pe pat de fasole verde

Printeaza

Ton la gratar pe pat de fasole verde din: fasole verde, file de ton, rosii, lamaie, ulei de masline, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Ton_la_gratar_pe_pat_de_fasole_verde

  • 200 g fasole verde
  • 4 bucăți file de ton
  • 8 roșii
  • 1 lămâie
  • ulei de măsline
  • pătrunjel proaspăt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierbe fasolea verde în apă cu sare și se scoate pe strecurătoare. Se taie roșiile în jumătăți. Se ung bucățile de ton cu ulei și se presară cu sare și piper. Se frig pe grătarul bine încins, câte 10 minute pe fiecare parte.

Se montează farfuriile. Se pune un pat din teci de fasole și jumătăți de roșii, se adaugă o bucată de ton și se presară pătrunjel tocat. Se stropește totul cu suc de lămâie.

Ton la gratar pe pat de fasole verde

Ton_la_gratar_pe_pat_de_fasole_verde

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. vreau sa fac si eu reteta asta sa vad ce-mi iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.