Ton la gratar

Printeaza

Ton la gratar din: patrunjel, zeama de lamaie, coaja de lamaie, usturoi, ulei de masline, file de ton, rosii cherry.

Ingrediente:Ton_la_gratar

  • 2 linguri patrunjel proaspat, tocat
  • zeama si coaja rasa de la 1 lamaie
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4×150 g file de ton
  • 250-300 g rosii cherry

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, combină jumătate din pătrunjel cu zeama de lămâie, usturoiul şi 2 linguri ulei de măsline. Adaugă tonul şi unge uniform. Lasă 5 min la marinat.

Incinge grătarul la temperatură potrivită şi frige peştele 2-3 min pe fiecare parte, până când se pătrunde aproape complet şi e încă roz în interior.

Intre timp, unge roşiile cu uleiul rămas şi frige-le la grătar 4 min, întorcând o dată. Serveşte peştele presărat cu verdeaţa rămasă şi cu roşiile fripte.

Ton la gratar

Ton_la_gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.