Ton cu legume la gratar si oregano din: conserve ton în suc propiu, vânătă, dovlecei, ardei gras roşu, usturoi, ardei iute proaspăt, sos de roşii, ulei de măsline extravirgin, oregano, rozmarin, patrunjel, sare.
Ingrediente:
2 conserve ton în suc propiu
1 vânătă
2 dovlecei
1 ardei gras roşu
1 căţel de usturoi
1 ardei iute proaspăt
80 g sos de roşii
50 ml ulei de măsline extravirgin
1/2 linguriţă cu oregano
1 crenguţă de rozmarin
pătrunjel tocat
sare
Mod de preparare:
Taie fâşii dovleceii, vânata şi ardeiul. Pune legumele pe grătarul încins şi rumeneşte-le.
Aranjează-le pe un platou. Scurge sucul natural din conserva de ton.
Curăţă ardeiul iute de seminţe şi feliază-l cât mai subţire.
Adaugă oregano, rozmarin, pătrunjelul, un praf de sare, uleiul de măsline şi sosul de roşii.
Toarnă amestecul peste bucăţile de ton şi legumele la grătar.
Salata de ton cu legume din: ton, cartofi, fasole verde, rosie, zeama de lamaie, sare, piper, ulei, rucola, masline verzi. Ingrediente: 1 conserva de ton maruntit 3 cartofi pastai de fasole verde 1 rosie ulei de masline 2 linguri de zeama de lamaie sare piper ulei cateva fire de rucola masline verzi fara samburi […]
O reteta delicioasa de ton cu: rosii cherry, ciuperci, ardei iute, dovlecei, rozmarin, oregano, ceapa, usturoi, lamaie, smantana, ulei, sare, piper. Ingrediente: două conserve de ton în ulei 400 g roşii cherry 300 g ciuperci un ardei iute doi dovlecei rozmarin uscat o linguriţă cu oregano tocat două cepe un căţel de usturoi o lămâie […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.