Ton marinat cu ghimbir

Printeaza

Ton marinat cu ghimbir din: ton, ulei de susan, ghimbir, lamaie, sare, piper, ceapa, avocado.

Ingrediente: Ton marinat cu ghimbir

  • 50 g ton
  • 1 1/2 linguriță ulei de susan
  • 1 bucatica ghimbir, ras
  • coaja de la o lamaie
  • 1/4 linguriță sare și piper
  • 2 fire ceapă verde, tăiată felii subțiri
  • sucul de la 1/2 lămâie
  • 1 avocado, taiat felii subțiri

 

Mod de preparare:

Spălați tonul în apă rece și uscați cu un prosop de hârtie. Tăiați cuburi și puneție într-un castron. Adăugați sare, piper și ulei de susan. Amestecati ghimbir, coaja de lamaie și cateva felii de ceapa verde, adaugati peste peste si raciți timp de 15-30 minute.

Serviti tonul cu avocado, ceapa verde si suc de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.