Ton marinat cu ghimbir
PrinteazaTon marinat cu ghimbir din: ton, ulei de susan, ghimbir, lamaie, sare, piper, ceapa, avocado.
- 50 g ton
- 1 1/2 linguriță ulei de susan
- 1 bucatica ghimbir, ras
- coaja de la o lamaie
- 1/4 linguriță sare și piper
- 2 fire ceapă verde, tăiată felii subțiri
- sucul de la 1/2 lămâie
- 1 avocado, taiat felii subțiri
Mod de preparare:
Spălați tonul în apă rece și uscați cu un prosop de hârtie. Tăiați cuburi și puneție într-un castron. Adăugați sare, piper și ulei de susan. Amestecati ghimbir, coaja de lamaie și cateva felii de ceapa verde, adaugati peste peste si raciți timp de 15-30 minute.
Serviti tonul cu avocado, ceapa verde si suc de lămâie.
Pofta buna!