Ton cu migdale
PrinteazaO reteta de ton cu migdale din: migdale, sos de soia, nasturasi, ceapa verde, usturoi, sare, piper, ton si suc de lamaie.
- 2 linguri migdale tocate
- 1 lingurita sos de soia
- 50 g nasturasi
- 3 cepe verzi
- 1 catel de usturoi
- sare
- piper
- 4 bcuati ton (a circa 180 g)
- 1 lingura suc de lamaie
Mod de preparare:
Prăjiţi migdalele. Adăugaţi sosul soia şi fierbeţi. Tocaţi mărunt ceapa, usturoiul şi năsturaşii, adăugaţi-le în sos şi condimentaţi.
Tăiaţi câte un buzunăraş în fiecare bucată de peşte, umpleţi cu amestecul de mai sus, condimentaţi cu sare, piper şi suc de lămâie, apoi închideţi.
Lăsaţi-le cca. 30 min. pe grătar, acoperiţi-le cu un capac încă 3 minute.
Ton cu migdale
Pofta buna!