Ton cu orez si ansoa

Printeaza

Ton cu orez si ansoa din: ton, fileuri de anşoa, orez, mărar proaspăt.

Ingrediente:

  • ton
  • câteva fileuri de anşoa
  • orez, gata fiert
  • mărar proaspăt

Mod de preparare:

Ton cu orez si ansoa: Tonul se prăjeşte, pe ambele feţe, în ulei bine încins înainte. Se lasă să se scurgă puţin, se taie cubuleţe şi se adaugă peste orezul încă fierbinte.

Se pune amestecul ton-orez pe o farfurie, se decorează cu fileurile de anşoa, aşezate în raze şi se presară totul cu mărar proaspăt, tocat cât mai fin.

 

Pofta buna!

 

 

Găină cu ciuperci

Găină cu ciuperci: Un fel de mâncare tradițional și savuros ideal pentru mesele de familie sau pentru ocazii speciale. Această rețetă combină suculența cărnii de găină cu aroma intensă a ciupercilor, creând un fel de mâncare echilibrat și plin de savoare. Prepararea acestui fel de mâncare necesită atenție și răbdare, dar rezultatul final va fi […]

Ceai de Mușețel și Lavandă

Ceai de Mușețel și Lavandă: Ghid Complet de Preparare și Beneficii – este o combinație ideală pentru momentele de relaxare și detensionare. Acest amestec oferă nu doar un gust plăcut și aromat, ci și multiple beneficii pentru sănătate. Mușețelul este renumit pentru proprietățile sale calmante și antiinflamatoare, în timp ce lavanda aduce un efect liniștitor […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • pupils3u

1 comentariu

  1. Gabriela Constantin

    Da, e buna reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.