Ton cu orez

Printeaza

Ton cu orez din: ton, ansoa, orez, marar.

Ingrediente:

  • ton
  • câteva fileuri de anşoa
  • orez gata fiert
  • mărar proaspăt

 

 

Mod de preparare Ton cu orez:

Tonul se prăjeşte, pe ambele feţe, în ulei bine încins înainte. Se lasă să se scurgă puţin, se taie cubuleţe şi se adaugă peste orezul încă fierbinte.

Se pune amestecul ton-orez pe o farfurie, se decorează cjj fileurile de anşoa, aşezate în raze şi se presară totul cu mărar proaspăt, tocat cât mai fin.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.