Paste cu sos de curry din: paste, unt, lapte, morcovi, oua, sare, piper, curry, cheddar, pesmet. Ingrediente: 400gr paste 4 linguri unt ⅔ cana lapte 1 ceasca morcovi 2 oua 1 lingurita sare ¼ linguriță piper negru 1 praf curry 300gr brânză rasa cheddar ⅓ ceasca pesmet Mod de preparare: Gatiti pastele al dente. Scurgeți […]
Ton cu paste si sos de smantana
PrinteazaTon cu paste si sos de smantana din: fileuri de ton, usturoi, vin alb, suc de lamaie, ulei de masline, sare, piper, cimbru, rozmarin, taitei lati, supa de peste, smantana, mustar si hrean.
- 4 fileuri de ton
- 2 catei de usturoi
- 125 ml vin alb
- 1 lingura cu suc de lamaie
- 4 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- 1 lingura cimbru tocat
- 1 lingura rozmarin
- 400 g taitei lati verzi
- 150 ml supa de peste
- 200 ml smantana
- 1 lingura mustar
- 1 lingurita hrean
Mod de preparare:
Se amestecă vinul cu suc de lămâie, 2 linguri de ulei, sare, piper, verdeaţă şi usturoi tocat. Se lasă să se marineze înăuntru tonul, peste noapte.
Pastele se fierb în apă cu sare, după instrucţiuni. Tonul se prăjeşte 6 min. Se scoate şi se ţine la cald.
Se amestecă marinata cu supă de peşte şi smântână, se fierbe şi se adaugă sare, piper, muştar şi hrean.
Se scurg pastele şi se servesc cu ton şi sos de smântână.
Ton cu paste si sos de smantana
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste cu ton si cascaval
Paste cu ton si cascaval din: paste, ton, porumb, cascaval, smantana, verdeata, sare, piper. Ingrediente: o pungă paste o conservă ton în suc propriu 250 ml smântână de gătit o conservă mică porumb 50 g caşcaval ras verdeaţă, după gust sare si piper Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de […]
Pofta buna!