Ton pe gratar cu banane
PrinteazaTon pe gratar cu banane din: mango, apa, banane, stafide, ulei de masline, file de ton, sare si piper.
- 1 mango foarte copt
- 1/2 ceasca apa
- 2 banane taiate felii
- 1/4 ceasca stafide
- o lingura ulei de masline
- 500 g file de ton
- sare
- piper
Mod de preparare:
într-o tigaie, puneţi apa la fiert. Apoi adăugaţi bananele, mango şi stafidele şi le ţineţi 10 minute pe foc. Lăsaţi apoi la răcit în aceeaşi tigaie.
Pe un grătar, puneţi bucăţile de ton, câte 2 minute pe fiecare parte. După ce le luaţi de pe grătar, le stropiţi cu ulei.
Se sărează şi se piperează după gust, apoi serviţi alături de sosul de banane.
Ton pe gratar cu banane
Pofta buna!