Ton proaspat la gratar

Printeaza

Ton proaspat la gratar din: ton, tarhon, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Ton proaspat la gratar

  • 1 legătură tarhon
  • 50 ml ulei de măsline
  • 1/2 lămâie
  • sare şi piper
  • 4 fileuri de ton

 

Mod de preparare:

Se pasează frunzele de la 1 legătură tarhon cu 50 ml ulei de măsline încălzit uşor. Se strecoară pasta obţinută, se adaugă sucul de la 1/2 lămâie, sare şi piper.

Se ung 4 fileuri de ton cu ulei de măsline, pe ambele părţi, se sărează şi piperează şi se pun pe grătar 4-5 minute, pe ambele părţi.

Se ung cu ulei de măsline câteva fire de sparanghel din conservă, se frig pe grătar câte 5 minute pe fiecare parte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.