Ton cu roşii marinate, ierburi şi ouă fierte tari

Printeaza

O reteta de Ton cu roşii marinate, ierburi şi ouă fierte tari din: ton in ulei, rosii, ceapa, telina, patrunjel, oregano, busuioc, oua, ulei de masline si sare.

Ingrediente:

  • 2 conserve de 160 g ton in ulei
  • 4 rosii coapte
  • 1 ceapa alba mica
  • 1 telina
  • patrunjel
  • oregano
  • busuioc
  • 2 oua
  • 20 g ulei de masline
  • sare dupa gust

 

Mod de preparare:

Se fierb ouăle timp de nouă minute, între timp, se taie roşiile cubuleţe, se taie fin ţelina şi ceapa, se toacă pătrunjelul şi oregano.

Se aşază într-un castron roşiile, ţelina, ceapa, busuiocul şi oregano, se stropesc cu ulei de măsline şi se presară cu puţină sare, după gust.

Apoi se lasă la marinat câteva minute. Se decojesc ouăle şi se taie. Se aşază tonul pe o farfurie, se adaugă ouăle fierte tari şi roşiile marinate, apoi se serveşte.

Ton cu roşii marinate, ierburi şi ouă fierte tari

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.