Ton rosu marinat

Printeaza

Ton rosu marinat din: ton rosu, cartofi albi, ulei de masline, sos de soia, paprika, masline, sare, piper.

Ingrediente:Ton_rosu_marinat

  • 800 de grame de ton roşu
  • 500 de grame de cartofi albi
  • ulei de măsline
  • sos de soia
  • pudră de paprika
  • 50 de grame de măsline negre
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie tonul roşu în bucăţi de aproximativ 200 de grame.

Acestea se pun la marinat timp de 12 ore într-un amestec de ulei de măsline, sos de soia şi paprika suficient cât să acopere complet tonul. Bucăţile se rumenesc într-o tigaie în care s-a tjrnat marinata.

Se întorc pe ambele părţi având grijă ca interiorul să rămână roşiatic.

 

Ton rosu marinat

Ton_rosu_marinat

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.