Ton cu salsa verde
PrinteazaO reteta de ton cu salsa verde din: busuioc, patrunjel, ceapa verde, fulgi de migdale, capere, usturoi, zeama si coaja de lamaie, ulei de masline, medalioane de ton si ulei de masline.
- 1 legatura mica busuioc
- 1 legatura mica patrunjel
- 1 legatura mica ceapa verde, doar partea verde
- 3 linguri fulgi de migdale, rumenite
- 2 linguri capere, scurse de lichid
- 2 catei de usturoi, zdrobiti
- zeama si coaja rasa de la 1 lamaie
- 4 linguri ulei de masline
- 2×250 g medalioane de ton
- 1 lingura ulei de masline
Mod de preparare:
Marunteste in tocatorul electric ingredientele pentru salsa cu 1-2 linguri de apa. Da la rece. Lasa pestele la temperatura ambiante cu 15 minute inainte de preparare. unge cu ulei si frige pe gratarul incins 2 minute pe fiecare parte.
Lasa sa stea deoparte cateva minute si apoi taie felii groase. Serveste cu salsa.
Ton cu salsa verde
Pofta buna!