Tonnato cu pui prajit

Printeaza

Tonnato cu pui prajit din: piept de pui, conserva de ton, maioneza, lamaie, capere, salata.

Mod de preparare:Tonnato cu pui prajit

Se feliază doi piepţi de pui prăjiţi şi se aranjează pe farfurii.

Se mixează în blender 85g de ton din conservă, scurs, 5 linguri de maioneză, suc de lămâie şi 2 linguri de capere mici până se obţine o pastă. Se condimentează bine, apoi se întinde cu lingura peste pui.

Se serveşte cu năsturel (sau salată) şi cu feliuţe de lămâie alături.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.