Topping cu ou si kaizer

Printeaza

Topping cu ou si kaizer din: kaizer, oua, sare, piper, lapte.

Mod de preparare:Topping cu ou si kaizer

Se perpelesc în tigaie, fără ulei, 4 felii de kaizer, tăiate cubuleţe, până devin crocante.

Se bat 6 ouă cu sare, piper şi 2 linguri de lapte. Se răstoarnă peste kaizerul din tigaie şi se amestecă uşor până devine omogen şi pufos.

Se prăjesc 4 felii de pâine (recomdăm franzela albă) şi se pun pe patru farfurii. Se acoperă ouăle şi kaizerul şi se adaugă câteva de chives, după preferinţe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.