Topping de ciuperci cu patrunjel

Printeaza

Topping de ciuperci cu patrunjel din: ciuperci, unt, usturoi, patrunjel.

Mod de preparare:Topping de ciuperci cu patrunjel

Se toacă 250g de ciuperci în bucăţi mari, se prăjesc într-un cub de unt pentru 5-6 minute până capătă o uşoară culoare aurie.

Se adaugă 1 căţel de usturoi pisat şi se mai prăjesc un minut. Se iau de pe foc şi se amestecă împreună cu alt cub de unt şi cu 1 lingură de pătrunjel tocat.

Se prăjesc 2 felii de pâine (de preferat din făină integrală) şi se acoperă cu ciupercile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.