Tort in alb si rosu
PrinteazaTort in alb si rosu din: foitaj, smantana, zahar, intaritor frisca, compot de cirese, gem de cirese.
Ingrediente:
- 1 pachet foitaj
- 250 g smântână grasă
- 100 g zahăr
- 1 plic întăritor friscă
- 1 borcan compot de cirese
- 3-4 linguri gem de cirese
Mod de preparare Tort in alb si rosu:
Decongelezi aluatul şi decupezi cu forma de tort trei bucăţi egale, pe care le coci separat, până se rumenesc. Le laşi la răcit.
Baţi smântână rece cu zahărul şi întăritorul până se transformă în frişcă.
Pui peste prima foaie de blat cireşe fără sâmburi din compot, bine scurse, şi întinzi jumătate din cantitatea de frişcă.
Aşezi a doua foaie, un strat de cireşe şi unul de frişcă, iar deasupra ultima foaie, unsă cu gem de cireşe.
Decorezi cu cireşe din compot.
Pofta buna!