Tort in alb si rosu

Printeaza

Tort in alb si rosu din: foitaj, smantana, zahar, intaritor frisca, compot de cirese, gem de cirese.

Ingrediente:

  • 1 pachet foitaj
  • 250 g smântână grasă
  • 100 g zahăr
  • 1 plic întăritor friscă
  • 1 borcan compot de cirese
  • 3-4 linguri gem de cirese

 

Mod de preparare Tort in alb si rosu:

Decongelezi aluatul şi decupezi cu forma de tort trei bucăţi egale, pe care le coci separat, până se rumenesc. Le laşi la răcit.

Baţi smântână rece cu zahărul şi întăritorul până se transformă în frişcă.

Pui peste prima foaie de blat cireşe fără sâmburi din compot, bine scurse, şi întinzi jumătate din cantitatea de frişcă.

Aşezi a doua foaie, un strat de cireşe şi unul de frişcă, iar deasupra ultima foaie, unsă cu gem de cireşe.

Decorezi cu cireşe din compot.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.