Tort aperitiv cu branza si piept de pui 

Printeaza

Tort aperitiv cu branza si piept de pui din: smantana, drojdie, ou, margarina, faina, sare, branza dulce, ceapa verde, piper, piept de pui, mustar, pate.

Ingrediente:Tort aperitiv cu branza si piept de pui

Pentru blat:

  • 3 linguri smantana
  • 30 g drojdie
  • 1 ou
  • 120 g margarina topita
  • 300 g faina
  • sare

Pentru crema 1:

  • 500 g branza dulce
  • 1 lingura margarina
  • o legatura ceapa verde
  • sare
  • piper

Pentru crema 2:

  • un piept de pui fiert
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper

Pentru crema 3:

  • 3 oua fierte
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri margarina

Pentru crema 4:

  • 400 g pate
  • 2 linguri margarina

 

Mod de preparare:

Din blat se fac 5 foi (se poate folosi si lipii de shaorma).

Crema 1: se freaca branza cu margarina si ceapa tocata marunt, sare, piperd.

Crema 2: pieptul de pui fiert se toaca marunt si se amesteca cu smantana, sare si piper.

Crema 3: se freaca margarina cu mustar si se adauga cele 3 oua fierte tocate cubulete. Crema 4: se freaca margarina si se adauga pateul. Se umple ca un tort si deasupra se imbraca tot cu crema 4.

Deasupra se orneaza cu frunze de patrunjel si ardei rosu gras. Serviti ca aperitiv.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.