Tort aperitiv cu somon afumat

Printeaza

Tort aperitiv cu somon afumat din: crema de branza, ceapa verde, smantana, somon afumat, oua, lapte, ulei, bere, faaina, sare, zahar.

Ingrediente:Tort aperitiv cu somon afumat

Pentru cremă:

  • 2 pachete cremă brânză
  • 1 legătură ceapă verde
  • 2 linguri smântână
  • 300 g somon afumat

Pentru clătite:

  • 3 ouă
  • 1 cană lapte
  • 1 lingură ulei
  • 1 cană bere
  • făină
  • sare
  • zahăr

 

Mod de preparare:

Amesteci ingredientele pentru clătite (mai puţin berea). Lasi să se odihnească 20 de minute, apoi adaugi berea si poti începe să coci clătitele.

Amesteci brânza cu smântâna, ceapa verde si eventual mărar tocat. Pui peste fiecare clătită un strat de cremă si felii de somon afumat.

După ce ai terminat de umplut clătitele, le pui pe un platou, ornezi cu cremă de brânză si presari de jur împrejur ceapă verde tăiată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.