Tort de biscuiti cu ciocolata

Printeaza

Tort de biscuiti cu ciocolata din: biscuiti, ciocolata, frisca, zahar, portocala.

Ingrediente:

  • 500 g biscuiţi simpli
  • 200 g ciocolată cu lapte
  • 100 ml frişcă lichidă
  • 3 linguri zahăr
  • 3-4 felii de portocală, pentru decor
  • 50 g ciocolată de menaj sau amăruie pentru glazură

 

Mod de preparare Tort de biscuiti cu ciocolata:

Topeşti la bain-marie ciocolata împreună cu frişca.

Păstrezi crema în frigider şi o baţi după 3 ore. Faci un sirop caramel din zahăr şi 100 ml apă.

Stropeşti cu siropul biscuiţii pe care îi pui în straturi, cu cremă între ei.

Acoperi tortul de biscuiţi cu crema şi glazurezi cu ciocolata amăruie topită.

Decorezi cu felii de portocală, îl consumi după ce l-ai răcit 2-3 ore.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.