Tort de biscuiti cu zmeura

Printeaza

O reteta delicioasa de tort cu: biscuiti, unt, zahar pudra, zahar vanilat, zmeura, gelatina, frisca.

Ingrediente blat:Tort_de_biscuiti_cu_zmeura

  • 250 g biscuiţi
  • 1 pachet de unt
  • 3 linguriţe zahăr pudră
  • zahăr vanilat

Ingrediente umplutura:

  • zmeură prospătă sau congelată
  • 2 plicuri de gelatină
  • zahăr
  • 300 g frişcă naturală (din smântână dulce)

 

Mod de preparare:

Pentru blat: untul moa­le se freacă cu zahărul şi se adaugă biscuiţii . Compoziţia se pune pe fundul tăvii speciale, cu inel detaşabil, se presează şi se dă pentru aproximativ 15 minute la frigider.

Pentru umplutură se hidratează gelatina în 6 linguri de apă călduţă 15 minute şi se pune până se topesc toate granu­lele, fără să ajungă la fier­bere. Se amestecă cu câteva linguri de zahăr şi cu fructe­le.

Frişca se bate şi se pune peste gelatină după ce s-a răcit. Deasupra se presară fructele. Se dă la rece 2-3 ore.

Tort de biscuiti cu zmeura

Tort_de_biscuiti_cu_zmeura

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.