Tort cu bulgarasi

Printeaza

Tort cu bulgarasi din: ricotta, zahar, fulgi de cocos, amidon, vanilie, oua, unt, smantana, praf de copt, cacao, faina, ciocolata, frisca.

Ingrediente:

Pentru bulgarasi:

  • 250 g brânză ricotta
  • 50 g zahăr pudră
  • 150 g fulgi de cocos
  • un gălbenuş
  • 20 g amidon
  • esenţă de vanilie

Pentru blat:

  • 100 g zahăr pudră
  • 3 ouă
  • 100 g unt
  • 100 g smântână
  • o linguriţă praf de copt
  • 40 g cacao
  • 150 g făină

Pentru ganache:

  • 50 g zahăr
  • 200 g ciocolată neagră
  • 100 g frişcă lichidă

 

Mod de preparare Tort cu bulgarasi:

Pentru bomboane, se amestecă ingredientele, se formează biluţele şi se dau la rece.

Pentru blat, untul se freacă cu zahărul si ouăle. Se adaugă smântână, făina, praful de copt şi cacaua şi se amestecă.

Intr-o tavă tapetată cu hârtie, se aşază bomboanele şi se acoperă cu aluatul. Se coace 25 de minute. Se fierbe frişca, se amestecă cu zahărul şi ciocolata, apoi se toarnă peste tort.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.