Tort cu ciocolata si gem din: faina, unt, zahar pudra, biscuiti, ciocolata, oua, gem.
Ingrediente:
60 g făină
60 g unt
160 g zahăr pudră
140 g ciocolată
100 g biscuiţi
8 ouă
1 borcan cu gem
Mod de preparare:
Tort cu ciocolata si gem: Freci bine gălbenuşurile cu zahărul pudră şi cu ciocolata rasă. Adaugi biscuiţii zdrobiţi bine şi untul topit, apoi făina.
Albuşurile bătute spumă le adaugi cu atenţie în aluat, amestecând mereu.
Compoziţia astfel obţinută o torni într-o formă tapetată cu hârtie de copt.
Dai forma la cuptor să se coacă blatul, la foc potrivit, timp de 40-45 de minute.
După ce s-a răcit, tai blatul în 2-3 foi şi le ungi cu gem pe deasupra, le suprapui, iar ultima foaie o acoperi cu glazură de ciocolată sau frişcă şi diverse ornamente.
Tort de ciocolata neagra din: ciocolata, unt, oua, zahar, vanilie, faina, smantana. Ingrediente: 400 g ciocolată neagră, amăruie 250 g unt 120 ml suc de portocale coaja de la 1 portocală 6 ouă 120 g zahăr 1 lingură cu esenţă de vanilie 120 g făină Pentru glazura: 300 g ciocolată neagră, amăruie 300 ml smântână […]
Tort cu ciocolata si miere din: oua, miere, zahar, unt, faina, ciocolata, ciocolata amaruie, smantana. Ingrediente: 10 ouă 200 g zahăr 1 lămâie 120 g făină Pentru crema: 250 g unt 2 ciocolate cu lapte 6 ouă 200 g zahăr 210 g ciocolată amăruie 150 g smântână 25 g miere 40 g unt Mod […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Cam nu prea e tort asta