Tort cu cirese, branza si caramel

Printeaza

Tort cu cirese, branza si caramel din: ouă, zahăr, făină, brânză de vaci, praf de copt, fulgi de ciocolată, suc de cireşe, suc de lămâie, gelatină, frişcă, cireşe, plicuri Tort Gelee.

 

Ingrediente:

  •  2 ouă
  •  200 g zahăr
  •  100 g făină
  •  300 g brânză de vaci
  •  1/2 linguriţă praf de copt
  •  2 linguri fulgi de ciocolată
  •  1 plic praf de suc de cireşe
  •  3 linguri suc de lămâie
  •  8 foi gelatină
  •  500 ml frişcă
  •  1 kg cireşe
  •  2 plicuri Tort Gelee
  •  500 ml suc de cireşe

 

Mod de preaprare:

Se bat gălbenuşurile cu 2 linguri apă şi 100 g zahăr. Se adaugă albuşurile bătute, apoi făina amestecată cu praf de copt.

Se înglobează. Se coace într-o formă tapetată cu hârtie de copt, 20 min. în cuptorul încins la 200° C.

Se amestecă brânza cu 70 g zahăr, fulgi de ciocolată, praful de suc şi sucul de lămâ­ie. Se înglobează gelatina dizolvată, apoi frişca bătută. Crema se aşază pe blat şi se lasă la frigider 3 ore.

Se aşază pe tort un strat gros de cireşe fără sâmburi şi se acoperă cu o glazură din gelatină, restul de zahăr şi suc de cireşe.

Se lasă să se întărească.

 

Tort cu cirese, branza si caramel

Tort_cu_cirese_branza_si_caramel

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.