Red Velvet: Rețeta Clasică a Tortului cu Cacao și Crema de Brânză din: faina, zahar granulat, unt, oua, cacao, iaurt, lapte, colorant alimentar, esenta de vanilie, otet alb, bicarbonat de sodiu, praf de copt, sare. Red Velvet, această delicioasă prăjitură în nuanțe de roșu și alb, este adorată pentru gustul său bogat și textura moale. […]
Tort cu crema alba si nuci
PrinteazaTort cu crema alba si nuci din: cartofi dulci, faina, zahar brun, cuisoare, scortisoara, ulei de masline, oua, curmale, nuci, zahar pudra, unt, sirop de artar.
pentru blat:
- 175 g cartofi dulci, curatati de coaja si razuiti
- 225 g faina cu factor de crestere
- 150 g zahar brun
- 1 lingurita cuisoare macinate
- 1 lingurita scortisoara, plus pentru ornat
- 150 ml ulei de masline
- 3 oua, batute
- 125 g curmale, fara samburi, tocate
- 125 g nuci, tocate, plus pentru ornat
pentru crema:
- 300 g zahar pudra, cernut
- 100 g unt, inmuiat
- 3 linguri sirop de artar
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 4/180 C. Unge şi tapetează baza a două forme rotunde de blat de 20 cm.
Intr-un bol amestecă toate ingredientele 2 min. Imparte compoziţia în cele două forme, nivelează suprafaţa cu dosul unei linguri umezite.
Dă la cuptor 25-30 de min până când devin elastice.
Scoate formele din cuptor, lasă să se răcească in forme 10 min şi apoi lasă pe grătarul metalic ca să se răcească complet.
Pentru cremă, combină toate ingredientele într-un bol larg şi apoi bate cu ajutorul telului electric 5 min, până când se omogenizează.
Dă la rece 30 min. Unge cu jumătate prima foaie, aşază deasupra a doua foaie şi unge cu crema rămasă.
Presară nucile păstrate deoparte şi ornează cu un praf de scorţişoară.
Tort cu crema alba si nuci
Pofta buna!
Tort de Mere cu Cremă de Zahăr Ars – Rețetă Tradițională și Nutrițională
Tort de Mere cu Cremă de Zahăr Ars – Rețetă Tradițională și Nutrițională din: mere, faina, zahar, unt, oua, praf de copt, scortisoara, oua, lapte, zahar, esenta de vanilie. Descoperă rețeta noastră unică de Tort de Mere cu Cremă de Zahăr Ars. O combinație perfectă de arome, cu istorie și valori nutriționale detaliate. Ideală pentru […]
Pofta buna!