Tort cu crema de cafea

Printeaza

Tort cu crema de cafea din , faina, margarina, zahar, nuci, vanilie si gem acrisor.

Ingrediente blat:

  • 200 g făină
  • 200 g margarină
  • 200 g zahăr
  • 100 g nuci
  • esenţă de vanilie şi lămâie
  • 100 g gem acrişor

Ingrediente cremă:

  • 100 g margarină
  • 150 g zahăr
  • 2 linguri cafea foarte concentrată

 

Mod de preparare:

Tort cu crema de cafea: Freci margarina cu zahărul, adaugi făina, nucile şi aromele.

Faci un aluat din care întinzi 3 foi pe care le coci separate.

Freci margarina cu zahărul şi torni cafea, strop după strop până se omogenizează.

Pui o foaie, crema, iar foaie. Acoperi cu gemul acrişor.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.