Tort cu crema de capsuni si piscoturi
PrinteazaTort cu crema de capsuni si piscoturi din: smântână, lapte, gelatina, capsuni, zahar, piscoturi, rulouri cu ciocolată, frunze de mentă.
Ingrediente:
- 600 ml smântână
- 100 ml lapte
- 2 plicuri gelatină
- 300 g căpşuni
- 150 g zahăr
- 7-8 pişcoturi
- 2 pachete rulouri cu ciocolată
- frunze de mentă, pentru ornat
Mod de preparare:
Baţi smântână cu zahărul. Speli căpşunile, le laşi la scurs, iar o parte dintre ele o toci mărunt. Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Amesteci 500 ml de frişcă cu gelatina şi căpşunile tocate. Aşezi de jur împrejurul unei forme rotunde de tort rulouri cu ciocolată. Tomi o parte din crema de căpşuni.
Treci rapid pişcoturile prin lapte şi le aşezi deasupra şi tomi restul de cremă.
Dai tortul la frigider câteva ore. înainte să-l serveşti, pui restul de frişcă rămasă, o nivelezi şi ornezi cu căpşuni şi cu frunze de mentă.
Tort cu crema de capsuni si piscoturi
Pofta buna!