Tort cu crema de ciocolata si zahar ars

Printeaza

 Tort cu crema de ciocolata si zahar ars

Ingrediente:

  • 8 ouă
  • 8 linguri zahăr
  • 8 linguri faina
  • 1 praf de copt

 

Mod de preparare:

Tort cu crema de ciocolata si zahar ars: Baţi albuşurile spumă, adaugi gălbenuşurile, zahărul, făina amestecată cu praful de copt, amesteci bine şi torni compoziţia într-o formă rotundă. O dai la cuptor, la foc mic pentru o jumătatî de oră.

Când s-a răcit, tai blatul pe orizontală în trei felii, pe care le laşi deoparte până pregăteşti crema.

Pentru cremă ai nevoie de:

  • 6 ouă
  • 1 cană zahăr
  • 2-3 linguri cacao
  • 2 pachete unt

 

Mod de preparare:

Baţi bine ouăle cu zahărul şi pui compoziţia la foc mic până se îngroaşă, apoi o dai deoparte, adaugi cacaua şi untul şi omogenizezi. Când s-a răcit, umpli blatul şi îmbraci şi partea laterală cu cremă.

Topeşti apoi 100 g zahăr, adaugi unt cât o nucă şi îl torni fierbinte peste tort, car întinzi glazura uniform cât e fierbinte. Dai apoi tortul la frigider penttu 3-4 ore.

 

Poftă bună!

 

 

 

1 comentariu

  1. As manca si eu niste tort cu crema de ciocolata si zahar ars.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.