Amesteci făina cu luntul, zahărul şi oul şi frămânţi. Dacă aluatul este tare poţi pune puţin lapte.
Inveleşti aluatul în folie şi îl pui la rece pentru 30 de minute.
Tapetezi o formă cu diametrul de 23 cm, pui aluatul şi dai la copt timp de 15 minute.
Inţepi aluatul cu furculiţa. Pui laptele la fiert cu zahărul şi adaugi praful de budincă, amestecat în prealabil cu puţin lapte, lei budinca fiartă de pe foc şi o amesteci până se răceşte bine.
Apoi amesteci budinca cu mascarpone şi, dacă e nevoie, pui zahăr şi esenţă după preferinţă.
Pui crema pe blat, aşezi bombonelele şi torni gelatina. Laşi la rece până se întăreşte gelatina.
Tort de inghetata cu crema de alune din: biscuiti, frisca, mascarpone, zahar, lapte, banane, crema de alune, vanilie. Ingrediente: 160 g biscuiţi digestivi 400 ml frişcă lichidă 500 g mascarpone 50 g zahăr pudră 1 cutie lapte condensat 2 linguriţe pastă de vanilie 150 g cremă de alune şi cacao 2 banane 30 g cremă […]
Tort delicios cu crema de portocale din: oua, faina, unt, bicarbonat, miere, zahar, lapte, amidon, smantana, lichior. Ingrediente: Pentru blaturi: 20 gălbenuşuri 12 albuşuri 500 g unt 400 g făină 10 g bicarbonat 8 linguri apă rece 8 linguri miere 2 pliculeţe zahăr vanilat Pentru crema: 360 ml lapte 100 g zahăr coaja unei portocale […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.