Tort cu ananas si biscuiti

Printeaza

Tort cu ananas si biscuiti din: biscuiti, frisca, compot de ananas, ciocolata, coniac sau rom.

Ingrediente:Tort_cu_ananas_si_biscuiti

  • 1 kg biscuiţi
  • 500 g frişca
  • 1 cutie compot de ananas
  • 1 ciocolată albă
  • 1 păhărel de coniac sau rom

 

Mod de preparare:

Scurgi într-o farfurie sucul compotului de ananas. Adaugi coniacul sau romul şi înmoi, pe rând, biscuiţii.

Pe o tavă pentru tort, aranjezi un strat de biscuiţi, peste care întinzi un strat de frişcă, în care ai încorporat cubuleţe de ananas din compot.

Urmează un nou strat de biscuiţi înmuiaţi în sirop, apoi stratul de frişcă şi ananas. Continui în acest fel până se termină biscuiţii. Ultimul strat trebuie să fie unul de frişcă, peste care razi ciocolata albă.

Dai tortul la rece, apoi îl tai în bucăţi pătrate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.