Tort cu capsuni

Printeaza

Tort cu capsuni

Ingrediente blat:Tort cu capsuni

  • 80 g unt topit
  • 4 ouă
  • 120 g zahăr
  • 1 plic vanilie
  • 60 g făină
  • 60 g amidon
  • 50 g mac măcinat

 

Ingrediente crema: 800 g căpşuni,1 kg brânză de vaci,150 g zahăr,sucul şi coaja de la o lămâie,6 foi de gelatină,250 ml frişcă, 1 pachet praf gelatină albă,250 ml suc de vişine şi150 g marţipan

 

Mod de preparare:

Se face aluatul, se coace în formă rotundăşi, când este rece, se taie în două straturi.

Se amestecă brânza de vaci cu zahăr, sucul de lămâie şi gelatina înmuiată, apoi se amestecă cu frişca bătută.

Pe prima foaie, se aşează un strat de căpşuni şi două treimi din brânză.

Se pune a doua foaie, după care crema şi fructele.

Gelatina se amestecă cu zahăr şi suc, apoi se toarnă peste fructe.

Marţipanul se amestecă cu zahărul pudră şi se întind fâşii late cu care se înconjoară blatul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.