Tort cu cremă de branză şi cu pepene roşu

Printeaza

Tort cu cremă de branză şi cu pepene roşu

Ingrediente blat: Tort cu crema de brânza si cu pepene rosu

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri faina
  • sare

Ingrediente cremă:

  • 600-700 g brânză dulce foarte bine scursă,
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 4 linguri zahăr
  • 1 pepene rosu
  • 1 plic gelatină roşie

 

Mod preparare blat:

Baţi albuşurile spumă cu zahărul şi un praf de sare, apoi încorporezi făina şi gălbenuşurile. Torni compoziţia obţinută într-o formă de tort unsă cu unt şi tapetată cu făină şi o dai la cuptor pentru 30 de minute.

In acest timp pregatesti crema: Amesteci branza cu vanilia si zaharul si dai la rece. Tai apoi 2 felii de pepene, le cureti de samburi, le pasezi, apoi strecori sucul obtinut. Dupa ce s-a racit blatul, il insiropezi cu sucul de pepene, intinzi uniform crema de branza si decorezi torul cu triunghiuri de pepene fara samburi.

Triunghiurile îţi ies uşor pentru că tai o felie de pepene, apoi desprinzi miezul de coajă şi din acea bucată ai triunghiurile. La sfârşit, torni gelatina roşie preparată după instrucţiunile de pe plic şi dai tortul la rece pentru 1-2 ore.

Tort cu cremă de brânză şi cu pepene roşu

Tort cu crema de brânza si cu pepene rosu

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • tort de pepene rosu
  • tort cu pepene rosu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.