Tort cu crema de ciocolata

Printeaza

Tort cu crema de ciocolata

Ingrediente:Tort cu crema de ciocolata

  • 8 ouă
  • 14 linguri zahăr
  • 8 linguri făină
  • 2 pachete cremă pentru prăjituri cu gust de ciocolată
  • 1 pachet frişcă
  • 1 pachet întăritor frişcă tot
  • 1 pachet suc concentrat de portocale
  • 650 ml lapte dulce

Prepararea blatului:

  • 8 ouă
  • 8 linguri zahăr
  • 8 linguri făină

 

Mod de preparare:

Separi albuşurile de gălbenuşuri, apoi baţi albuşurile cu zahărul. Adaugi gălbenuşurile şi făina, apoi coci într-o tavă dreptunghiulară.

Tai blatul în fâşii de 2 cm grosime şi îl însiropezi cu concentratul de suc de portocale, dizolvat în 700 ml apă.

Crema: Mixezi 2 pachete de cremă cu 500 ml lapte şi 6 lingur zahăr, timp de 3 minute. Intr-o tavă montezi fâşiile de blat pe vertical lipindu-le cu cremă între ele.

Crema rămasă o pui deasupra tortului. îl ornezi cu un pachet de frişcă şi întăritor frişcă, dizolvate în 150 ml lapte, bătute cu mixerul 3 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.