Tort cu fructe si vanilie

Printeaza

Tort cu fructe

Ingrediente:Tort cu fructe si vanilie

  • 1 cutie compot de piersici
  • 1 cutie compot de caise
  • 6 ouă
  • 1 cană de zahăr
  • 1 cană de făină
  • 1 pacheţel de vanilie
  • coajă de lămâie rasă

 

Mod de preparare:

Se bat ouăle spumă cu zahăr, apoi se adaugă vanilia, lămâia şi făina. Se coace în tavă tapetată cu ulei şi făină la foc potrivit.

După ce s-a răcit, tăiem blatul în 3 felii. Prima foaie o însiropăm cu sirop de la piersici, după care punem un strat de piersici, peste care punem blatul al doilea.

Pe acesta îl însiropăm cu compot de caise şi adăugăm un strat de caise, apoi punem al treilea blat cu sirop din ambele feluri. Deasupra turnăm o cremă făcută din vanilie, ornăm cu fistic sau fructe din compot şi puţină frişcă.

Pe margine barotăm cu alune prăjite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.