Tort de biscuiti cu branza
PrinteazaTort de biscuiti cu branza din: biscuiti, unt, crema de branza, smantana, crema de ciocolata, gelatina.
Pentru blat:
- 20 biscuiţi de cacao cu cremă
- 50 g unt topit
Pentru cremă:
- 250 g cremă de brânză
- 250 g smântână pentru frişcă
- 200 g cremă de ciocolată
- 10-15 biscuiţi de cacao cu cremă, rupţi
- 1 plic gelatină
Mod de preparare:
Zdrobeşti biscuiţii cu tot cu cremă şi îi amesteci cu untul topit, apoi întinzi blatul obţinut într-o tavă rotundă, cu pereţi detaşabili, şi o dai la rece ca să se întărească.
Pentru cremă, mixezi brânza cu crema de ciocolată, încorporezi frişca bătută şi gelatina, preparată conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Amesteci şi adaugi biscuiţii, omogenizezi, iar crema obţinută o întinzi peste blatul de biscuiţi şi dai la rece până când devine fermă.
Scoţi tava, îi îndepărtezi pereţii şi ornezi tortul după dorinţă.
Tort de biscuiti cu branza
Pofta buna!