Tort de biscuiti

Printeaza

Tort de biscuiti

Ingrediente:Tort de biscuiti

  • 250 g biscuiţi
  • 200 g unt
  • 100 g zahăr
  • 2 ouă
  • 2 pahare cu cafea
  • 2 linguri rom
  • 250 g frişca
  • 1 linguriţă nescafe

Mod de preparare:

Se bat albuşurile până se fac spumă, se freacă untul cu zahărul, aproximativ 10 minute, se adaugă gălbenuşurile, apoi se încorporează albuşurile spumă.

Se îmbibă biscuiţii în cafeaua amestecată cu romul şi se aşază pe un platou, alternând cu straturi de cremă. Se îmbracă cu frişca amestecată cu nescafe-ul.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.